Başkan Yikit, Muhtarlar İle Yemekte Bir Araya Geldi

Tarih : 2019-03-14 / Kategori : Genel Haber

Başkan Yikit, Muhtarlar  İle Yemekte Bir Araya Geldi

          Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit Iğdır merkeze bağlı mahalle muhtarları ile düzenlenen yemek programında bir araya geldi.
         Vali yolunda özel bir mekanda düzenlenen yemek programına Başkan Yikit, Başkan Yardımcıları Abdullah Yücebaş, Nesim Yiğit ve Ülkü Öcal’ın yanı sıra, Iğdır Merkeze bağlı mahalle muhtarları katıldı.
 

           Sohbet havasında geçen yemek programında, Başkanlığı ile geçen son 5 yılda yapılan hizmetlere katkılarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Başkan Yikit;” Ben bütün mahalle muhtarlarımıza, mahallelerde yapmış olduğumuz hizmetlerde bize olan yardım ve katkılarından dolayı kendim ve belediye yönetimimiz adına teşekkür etmek istiyorum. Biz hizmet yaparken eksik kaldığımız veya gözümüzden kaçan durumlarda muhtarlarımızdan sürekli destek almaya çalıştık. Her zaman mahalle muhtarlarımız ile diyalog halinde olup koordineli şekilde çalışmaya çalıştık. Muhtarlarımızın da bu konuda gösterdikleri hassasiyet her zaman bizi mutlu etti. Ben tekrardan tüm muhtarlarıma katkılarından dolayı tek tek teşekkür ediyorum.” Dedi. 
        Mahalle muhtarları ise gerek kendi mahalleleri özelinde gerekse de tüm şehre Başkan Yikit’in büyük hizmetler sunduğunu söyleyerek, mahallelerinde oluşan sorunlar ile ilgili Yikit’in her zaman ilgi ve alaka gösterdiğini belirterek teşekkür ettiler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.