Iğdır Berberler Ve Kuaförler Derneği Başkan Yikit'e Ziyaret

Tarih : 2019-03-15 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Berberler Ve Kuaförler Derneği Başkan Yikit'e Ziyaret

Iğdır Berberler ve Kuaförler Derneği, kalabalık bir heyet ile Başkan Yikit'i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Başkan Yikit'in yanı sıra, Iğdır Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Gökmen Kaya ile Iğdır'da mesleğini icra eden kuaför ve berberlerden oluşan kalabalık bir heyet katıldı. 
 

      Başkan Yikit öncülüğünde geçen son 5 yılda Yikit'in gerek şehre yaptığı hizmetlerden dolayı gerekse de  Iğdır Berberler ve Kuaförler Derneği'ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Gökmen Kaya;" Başkanımız Murat Yikit'e ben şahsım ve  meslektaşlarım adına, son 5 yılda hem şehrimize yapmış olduğu sayısız yenilikçi hizmetlerden dolayı hem de derneğimizin kuruluşundan, faaliyetlerine kadar birçok konuda büyük katkılar sunmasından dolayı çok teşekkür ediyorum." Dedi. 
Ziyarette son olarak kısa bir açıklama yapan Başkan Yikit, yapılan ziyaretin kendisini oldukça mutlu ettiğini belerterek;" Bugün şehrimizde aynı mesleği icra eden esnafların oluşturduğu bir bir derneğin hem bu şekilde beni ziyaret etmelerinden hem de kendi aralarındaki birlik ve beraberliği üst seviyeye çıkarmış olduklarını görmekten dolayı oldukça mutluyum. Yaptığımız sosyal sorumluluk projelerinde Dernek olarak kendilerine düşen sorumluluklardan asla kaçmayarak hep yanımızda bulundular. Bugün Dernek adına şahsıma verilen hediyeyi (biblo)Iğdır'daki tüm esnaf ve sanatkarlardan gelen bir teşekkür hediyesi olarak alıyorum. Ben tekrardan herkese çok teşekkür ediyorum." Dedi.
Başkanlık makamında son olarak, başkan Yikit ile kuaför ve berberlerin hatıra fotoğrafları çekinmeleriyle ziyaret sona erdi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.