Dr. Alpaslan EROL’ un 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Tarih : 2019-03-16 / Kategori : Genel Haber

Dr. Alpaslan EROL’ un  14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

            Türkiye'de Modern Tıp Eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen 14 Mart 1919 tarihi Tıbbiyelilerin İstanbul’un işgalini protesto etmesi ile Milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği emsalsiz İstiklal Savaşı mücadelesinin başlangıç aşamalarından biri olması nedeniyle ayrıca önem arz eden bir gün olarak kutlanmaktadır.
 

           Ülkemiz artık tıp alanında dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmekte ve  sağlık hizmetleri alanındaki başarılı çalışmalarıyla toplumun memnuniyetini üst düzeylere taşıyarak, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyeye gelmiştir.
          Şüphesiz, bu başarılı çalışmaların arkasında dünyanın en zor ve meşakkatli işlerinden biri olan sağlık hizmetini sabır, hoşgörü ve büyük özveriyle sunan Hekimlerimiz ve Sağlık çalışanlarımız vardır.
         Bu onurlu mesleğin mensupları olarak bizler, insanımızın her şeyin en iyisine, en güzeline layık olduğuna inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle başta İlimiz olmak üzere bu onurlu mesleği icra eden  Hekimlerimiz ve tüm Sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
  Dr. Alpaslan EROL 
Iğdır İl Sağlık Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.