VALİ ENVER ÜNLÜ’NÜN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YILDÖNÜMÜ MESAJI

Tarih : 2019-03-16 / Kategori : Genel Haber

VALİ  ENVER ÜNLÜ’NÜN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YILDÖNÜMÜ MESAJI

         Bugün huzur ve güvenle yaşadığımız mukaddes vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimize şükran ve minnet duygularımızı ifade etmenin hüzün ve gururunu bir arada yaşıyoruz.
          Fedakârlığın doruk noktasına ulaştığı bir var olma mücadelesi olan Çanakkale Zaferi; vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için varını yoğunu ortaya koyan Aziz Milletimizin, tarihin akışını değiştirdiği, imkânsızı başardığı, destanlar yazdırdığı eşsiz bir zaferidir. 
 

         Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza mücadele eden Kahraman Mehmetçiklerimiz “Çanakkale Geçilmez” nidasıyla canlarını feda etmekten kaçınmamış, en yüce makam olan şehadet mertebesine ulaşmışlardır.
         Şüphesiz vatan toprağımızı paha biçilmez kılan ve onu kutsallaştıran, her karış toprağın diyetini kanıyla ve canıyla ödeyen şehitlerimizdir. Onlar, aynı zamanda millet olarak var oluşumuzun, birlik ve beraberliğimizin ve vatan sevgimizin de ölümsüz kahramanlarıdır.
          Bugün bizlere düşen en büyük görev; aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu toprakları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da muhafaza etmek, Türk milletinin kahramanlık destanını nesilden nesile aktarmaktır.
        Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sevgi, saygı ve şükranla yad ediyorum.
          Enver ÜNLÜ
      Vali

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.