IĞDIR SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU CUMHUR İTTİFAKI ADAYI İSA YAŞAR TEZEL İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 2019-03-16 / Kategori : Siyaset

IĞDIR SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU CUMHUR İTTİFAKI ADAYI İSA YAŞAR TEZEL İLE BİR ARAYA GELDİ

              Iğdır Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ilim yayma Cemiyeti Iğdır şubesi ev sahipliğinde Cumhur ittifak adayı İsa Yaşar Tezel’i kahvaltıda ağırladı.
                Iğdır’da bulunan 50’ye yakın sivil toplum örgütü başkanını davet eden Iğdır Sivil Toplum Kuruluşları Platformu  , Iğdır Üniversitesi konuk evinde verdiği kahvaltıda konuk olarak  Cumhur ittifakı adayı İsa Yaşar Tezel’i misafir etti.
            

        Kahvaltıda konuşan İsa Yaşar Tezel,”Bu güzel toplantı için İlim Yayma Cemiyeti Iğdır şubesi başkan ve yöneticilerine bu toplantıya katılan bütün dernek başkanlarına teşekkür ederim. Iğdır’ı yaşanabilir bir şehir yapmak için desteklerinizi bekliyorum. Halkın huzur içinde yaşayacağı cadde ve sokakları tertemiz tozdan topraktan arınmış bir Iğdır yaratmak için yola çıktım. Bana bu desteği verirseniz Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın desteği ile Iğdır’ı gerçek kimliğine dönüştürmek yeşilliği, çocuk parkaları, yürüyüş yolları ile Doğu Anadolu bölgesinde örnek bir il yapacağım. Ben sevgiye inan bir insanım herkese de sevgiyle yaklaşacağım. Bir parti Iğdır bizimdir diye afiş asmış, hayır Iğdır hepimizdir bütün         Iğdırlılarındır. Irkçılık, mezhepçilik üzerine siyaset  Iğdır’a zarar verir. Ben seçildiğimde Iğdır da yaşayan herkesin başkanı olacağım. Buradan bir kere daha sesleniyorum. Iğdır şunun bunun değil, Iğdır bütün Iğdırlılarındır.Ve Iğdırlılar huzur içinde en güzel hizmeti alarak tertemiz tozdan çamurdan  kirlilikten uzak b yeşil bir Iğdır da yaşamak istiyor.Bunu da Cumhur ittifak adayı olarak ben gerçekleştireceğim. Sayın Cumhurbaşkanımız   buna çok önem veriyor ve 25 Martta Iğdır’a geliyor. Gün birlik ve beraberlik Iğdırlı olmak günüdür. Iğdır’a hizmet günüdür.”dedi.
               Iğdır Sivil Toplum Kuruluşları Platformu adına konuşan Göksel Gülbey,”Cumhur İttifakı Belediye başkan adayı İsa Yaşr tezel’e  davetimizi kabul edip geldiği için teşekkür ederiz. İsa Yaşar Beye desteğimiz devam edecektir.”dedi
         Daha sonra konuşan İlim Yayma Cemiyeti  başkanı Mirpenç Akşit,”Iğdır’ımızın hizmete, Iğdırlıların rahat bir şekilde yaşayacağı bir Iğdır’a ihtiyacı vardır. Cumhur ittifak adayı İsa Yaşar Tezel’e başarılar diliyorum ve herkesi yaşanabilir bir Iğdır  için destek vermeye çağırıyorum.”şeklinde konuştu.
                Bu arada Iğdır Sivil Toplum Kuruluşları Platformu adına  Cumhur İttifak adayı  İsa Yaşar Tezel desteklerinden dolayı Iğdır Ticaret Borsası başkanı Serhat Kumtepe’ye  teşekkür plaketi verdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.