Abdulcabbar Baştemur’dan Cumhur İttifakına Tam Destek

Tarih : 2019-03-17 / Kategori : Siyaset

Abdulcabbar Baştemur’dan Cumhur İttifakına Tam Destek

          AK Parti Eski İl Başkanı Abdulcabbar Baştemur, Ailesi ve HAKRA İnşaat çalışanları  Cumhur İttifakına tam destek verdiklerini açıkladılar. 

           Iğdır’ın en güçlü inşaat firmalarından Hakra ve Iğdır Beton yönetim kurulu Başkanı ve Ak Parti eski il başkanı Abdulcabbar Baştemur aile etrafı ve çalışanlarından oluşan yaklaşık 200 kişilik bir toplulukla kahvaltı tertip ederek Cumhur İttifakı adayı İsa Yaşar Tezel’i ağırladı ve desteklediğini açıkladı. 

           Ev sahibi olarak ilk konuşmayı yapan Abdulcabbar Baştemur: “Sayın Cumhurbaşkanımız, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın emrindeyiz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü, kalkınması, huzurun devamı Cumhur ittifakı ile mümkündür. Bu düşünce ile 17 yıldır destek verdiğimiz partimize şimdi de Cumhur İttifakı kapsamında destek veriyoruz.  Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı ülkemizin ve özelimizde  Iğdır’ımızın kalkınmaya adım atacağı gün olacaktır.” Dedi.

          Cumhur İttifakı adayı İsa Yaşar Tezel’de yaptığı konuşmada: “Ben Iğdırmavalıyım. Evim orada. Komşularımla, çocukluk arkadaşlarımla diyaloglarım halen ve aynı içtenlikle devam ediyor. Söylemeye ar ediyorum ama ben Kürt kardeşlerimle olan candaşlığım  sözde değil özdedir. Benim kitabımda ayrımcılık, ayrıştırıcılık yoktur.  Biz bu şehri birlikte yönetecek, birlikte kalkındıracağız. Hakra firması büyük bir firma, yüzlerce insanımıza istihdam sağlıyor.  Böyle firmalarımızı her daim baş tacı etmeliyiz. Iğdır’a yatırım yapmaları için iş insanlarımızı davet edip yatırıma teşvik etmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Iğdır’ı bizlere emanet etmişlerdir. Bizler bu emanete sahip çıkacak, kalkındıracak, şehrimizin güzelleşmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Şüphesiz ki hükümetimiz de bizleri destekleyeceğini söylemiştir. 1 Nisan’dan sonra Iğdır halkının emrinde olacağım. Eğer sizlere hizmet etmezsem, alacağım maaş bana haram olsun. Bizleri bir araya toplayıp kahvaltı ikram eden Abdulcabbar Baştemur ve Hakra ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi. 

           Kalabalık hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dağıldı. 

 

Foto Galeri
Abdulcabbar Baştemur’dan Cumhur İttifakına Tam Destek Abdulcabbar Baştemur’dan Cumhur İttifakına Tam Destek Abdulcabbar Baştemur’dan Cumhur İttifakına Tam Destek Abdulcabbar Baştemur’dan Cumhur İttifakına Tam Destek

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.