Prof. Dr. Yakup Kumtepe’den Destek Ziyareti

Tarih : 2019-03-17 / Kategori : Siyaset

Prof. Dr. Yakup Kumtepe’den Destek Ziyareti

        26. dönem MHP Iğdır Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı İsa Yaşar Tezel’i desteklemek için Iğdır’a geldi.

       Erzurum Atatürk Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yakup Kumtepe, yoğun iş yükünden fırsat bularak eş, dost ve akrabaları ile bir araya gelerek Cumhur İttifakı seçim ofisine gelerek Başkan adayı İsa Yaşar Tezel’e destek ziyaretinde bulunduğunu açıkladı.

       Kumtepe yaptığı konuşmada: “Bu güzel bir fırsattır. Iğdır halkının birlik ve bütünlüğünün şekillendiği, halkımızın kardeşlik duygusunun tavan yaptığı, Cumhur ittifakının nimetleri ile Iğdır halkının buluşturulacağı bu güzel ortamda sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluluk duymaktayım. Ben dünyanın her yerinde konuşma yapan biriyim. Ama ne zaman Iğdır halkının karşısında konuşsam heyecanlanırım. Iğdır halkı benim için her zaman özeldir ve değerlidir. İnşallah bu seçimi halkımızın destekleri ile kazanacak ve Iğdır hak ettiği yatırımları alacaktır.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.