Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesi Kadın Komisyonu Kadınlar Gününde bir araya geldi.

Tarih : 2019-03-18 / Kategori : Genel Haber

Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesi Kadın Komisyonu Kadınlar Gününde bir araya geldi.

              Komisyonun örgaznize ettiği geceye 350 sen fazla Sendika Üyesi eğitim çalışanı katıldı. Gecede konuşma yapan Iğdır Şube Başkanı Erkan Çiğdem Değerli misafirler, sendikamızın can suyu olan kıymetli üyülerimiz. Hepiniz hoşgeldiniz Bu güzel gecede bizleri bir araya getiren kadın komisyonuna teşekkür ederim. 1992 de bu sendikayı kurmak için yola çıkan kurucu genel başkanımız çok kıymetli merhum Mehmet Akif İnan bu yolculuğu başlamış. Hamd olsun bu gün 450 bini aşan bir sendikanın üyeleriyiz. Tabi bu günlere kolay gelinmedi. Bu yolculukta postalları ile, cüppeleri giyerek ordu göreve diyen ve bu ülkeye ayar vermeye çalışanların önünde durduk. Bugün Türkiyede en fazla üyeye sahip olan yetkili sendika olarak birçok başarıya imza attık. 8 yıllık kesintisiz eğitim dayatmasını zaferle sonuçlandırdık. 
 

Hristiyanlar 5 yaşında kiliseye giderken 12 yaşına kadar camiye giremeyen çocuklarımızın önünü açtık. 
Bizim güçlü olmadığımız dönemde kardeşlerimiz üniversitelerde turnikelere sıkıştırıldı, üniversitr bahçeleri kışlalara dönüştürüldü. 
15 temmuzdaki darbe girişiminde millet iradesinin yanında olduk. Sokağa çıkma talimatını tez elden veren ve teşkilatını sokağa davet eden teşkilatız. Dedi . Geceye Ak Parti İl Başkanı Av.Ahmet Tutulmaz ve. Cumhur İttifakı Belediye Başkanı İsa Yaşar Tezel de katıldı. Gece kadın komisyonumuz hazırladığı çekiliş ve yemek ikramı ile devam edildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası