VAILİ ENVER ÜNLÜ’NÜN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

Tarih : 2019-03-20 / Kategori : Genel Haber

VAILİ  ENVER ÜNLÜ’NÜN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

           Bilindiği üzere Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlanmaktadır.
            Bizleri yetiştiren, sonsuz sevgi ve sabırla geleceğe hazırlayan yaşlılarımıza, saygı ve sevgimizi göstermek, hayatlarını kolaylaştırmak ve onların gönlünü hoş tutmak toplumumuzun geleneği olduğu kadar bizlerin öncelikli görevlerinden biridir.
 

Yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, milli ve manevi değerlerimizin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla dolu bereketli bir dönemdir. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır. 
Ömürlerinin en verimli, en üretken yıllarını ülkesine ve milletine hizmet ederek geçiren, bilgisi ve deneyimi ile bizlere kılavuzluk eden büyüklerimizin, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri adına elimizden gelen her şeyi yapmalı, her zaman onların yanında olduğumuzu göstermeliyiz.
Her birey kendisinin de bir gün yaşlanacağını göz önünde bulundurarak, ilgi, şefkat ve sevgiyi hak eden yaşlılarımıza saygıda kusur etmemelidir. Yaşlılarımız için yapacağımız her güzel iş, hem vicdani hem de insanı bir sorumluluğun gereğidir.
Bu duygu ve düşüncelerle; bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, hayatlarının her anını sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçirmelerini temenni ediyorum. 
Enver ÜNLÜ
       Vali

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.