AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ADEM SAFA’NIN “18-24 MART YAŞLILAR HAFTASI” MESAJI

Tarih : 2019-03-21 / Kategori : Genel Haber

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ADEM SAFA’NIN “18-24 MART YAŞLILAR HAFTASI” MESAJI

        Sevgi ve saygıyı en çok hak eden, gölgesinde yetiştiğimiz çınarlarımız olan yaşlılarımız, bugünlerimizin mimarı, dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören, geçmişe ve geleceğimize ışık tutan en değerli varlıklarımızdır.
 

Devletimiz  insanımızın değer yargıları arasında var olan yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında profesyonelce hizmet alanlarına taşıyarak, yaşlı vatandaşlarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalarını gayretle sürdürmektedir. İl Müdürlüğümüzce ilimizdeki yaşlı bireylere yönelik olarak, ağır engelli durumdaki kişilere evde bakım hizmeti sunulmaktadır. Kendi bakımını gerçekleştiremeyecek düzeydeki bu yaşlılarımıza akrabaları tarafından yapılan bu hizmetle yaşlılarımızın sürekli bakımı sağlanmaktadır.
Ömrünün en güzel yıllarını, vatanına, milletine ve ailesine hizmet ederek geçirmiş yaşlılarımıza, kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri güvenli ortamı hazırlamak hepimizin görevidir. 
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm yaşlı vatandaşlarımızın "Yaşlılar Günü’ nü kutluyor,  sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.