Topçular Mahalle Muhtar Adayı Evren Aydın, Gazetemizi Ziyaret Etti

Tarih : 2019-03-23 / Kategori : Genel Haber

Topçular Mahalle Muhtar Adayı  Evren Aydın, Gazetemizi Ziyaret Etti

        Iğdır Topçular Mahallesi Muhtarlığına Aday olan Evren Aydın, gazetemizi ziyaret ederek Yeşil Iğdır Gazetesi ve 15 Temmuz Gazetesi Sahibi ve Genel yayın Müdürü Cabbar  Şıktaş’ile bir süre sohbet ederek projelerinden bahsetti.
 

         Seçilmesi halinde Iğdır’ın en gözde mahallelerinden biri olan Topçular mahallesine yapacağı hizmetleri anlatan Topçular Mahallesi Muhtar Adayı Evren Aydın, şunları söyledi:
         “Mahallemizin tam ve gerçek anlamda/sürekli olarak temizliğini sağlamak mahallemizde her zaman hizmete açık Muhtarlık binası yapmak. Yolların ve kaldırımların düzenlemesini sağlamak.               
      Hasta, yaşlı ve dertlilere çare bulunması konusunda Kurumlar arasında irtibatı sağlamak Yaşlı ve hastalarımızın iş ve işlevlerini hızlı yapılması için sürekli çaba harcamak ve onlara yardımcı olmak. Mahalle sakinlerimizin her türlü talep ve önerilerini dikkate almak, onları değerlendirip, gerçekleştirme yolunda azami çaba harcamak”olduğunu belirtti.
Yeşil Iğdır Gazetesi ve 15 Temmuz Gazetesi Sahibi ve Genel yayın Müdürü Cabbar  Şıktaş’ise, Topçular mahallesi Muhtar adayı Evren Aydın’a çalışmalarında başarılar diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.