İsa Yaşar Tezel’den Şık Hareketler

Tarih : 2019-03-23 / Kategori : Siyaset

İsa Yaşar Tezel’den Şık Hareketler

       Cumhur İttifakı MHP’den Iğdır Belediye Başkan adayı olan İsa Yaşar Tezel, Nevruz bayramı sebebiyle Iğdır belediyesini ziyaret etti, yeniden aday gösterilmeyen Başkan Murat Yikit’i makamında ziyaret etti.

          Cumhur İttifakı adayı İsa Yaşar Tezel yaptığı açıklamada: “Kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin simgesi olan Nevruz Bayramı dolayısıyla Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit ve belediye çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik. Gösterilen misafirperverlikten ve iyi temennilerden ötürü Murat Yikit’e ve belediye personeline teşekkür ediyorum.  Belediye Başkanlığının bize nasip olması halinde hiçbir ayrım yapmadan, belediyenin mevcut personel kadrosunu koruyup bunun yanında yeni istihdamlarımızla şehrimize hizmet için hemen çalışmalara başlayacağımdan kadirşinas halkımız emin olabilirler.” Dedi.

          Mütevazi kişiliği ve güler yüzü ile her gittiği yerde ilgiyle karşılanan İsa Yaşar Tezel konuşmalarına şöyle devam etti: “Ben bu şehri gerçekten çok seviyorum. Benim için her bir fert aynı değere sahiptir. Göreceksiniz Allah nasip ederse, siz değerli halkımız teveccüh gösterip desteklerse serhat şehrimiz Iğdır’a hem yatırım yapacağım, hem de insanlarımız arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet edeceğim. Beni yakinen tanıyanlar bunu bilirler, benim dünyamda ırk, mezhep, şucu, bucu yoktur. Ben yaratılanı yaratandan ötürü seviyorum. Iğdır’ımı da, Iğdır’lımı da seviyorum.” dedi.

Foto Galeri
İsa Yaşar Tezel’den Şık Hareketler İsa Yaşar Tezel’den Şık Hareketler

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası