Şampiyon Havalimanında Karşılandı

Tarih : 2019-03-25 / Kategori : Spor

Şampiyon Havalimanında Karşılandı

Türkiye Vücut Şampiyonu Eczacı Volkan Zülaloğlu Havalimanında eş, dost, arkadaşları ve Cumhur İttifakı adayı İsa Yaşar Tezel tarafından karşılandı.
Türkiye vücut geliştirme federasyonu tarafından Antalya’da gerçekleştirilen vücut geliştirme yarışmasına katılan Eczacı Volkan Zülaloğlu Iğdır Havalimanında karşılandı.  Cumhur İttifakı MHP belediye başkan adayı  İsa Yaşar Tezel ve Hava Limanı Müdürü Fikret Bağca şampiyonu çiçekle karşıladılar.
 

BÜTÜN SPORCULARI VE ANTRENÖRLERİNİ DESTEKLEYECEĞİM
Daha sonra Cumhur İttifakı seçim ofisine gelen Şampiyon Zülaloğlu burada alkışlarla karşılandı.  Cumhur ittifakı belediye başkan adayı İsa Yaşar Tezel karşılamada yaptığı konuşmada: “Iğdır’ımızın ismini Türkiye’ye duyuran, tanıtan Volkan kardeşimizi ve onun hocası Hüseyin Tabaru’yu tebrik ediyorum.  Şimdi kendilerine bir hediye takdim edemedim. Ama Allah’ın izniyle belediye başkanı seçildiğim taktirde Iğdır bütün sporcularını ve onların kıymetli antrenörlerini destekleyecek, daha çok başarı elde etmeleri için elimden geleni yapacağım. Volkan Zülaloğlu kardeşimiz bizleri gururlandırmıştır.  Bu gururu bizlere yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum.” Dedi.
IĞDIR DEYİNCE NE TARAFTADIR DEDİLER
Karşılamada söz alan Şampiyon Volkan Zülaloğlu: “2017 yılında girdiğim yarışmada bir takım aksilikler oldu.  Finale kaldım, birincilik hakkımdı ama vermediler. Bu yarışmada ise aylarca öyle bir çalıştım ki, Iğdır’ın adanı görünce bahane üretemesinler istedim.  Hiçbir hataya yer bırakmadım ve Iğdır’ın adını şampiyonluğu alarak herkese duyurdum. Bu spor genelde Doğu’da yapılan bir spor olmadığından çok bilinmiyor.  Iğdır’ın adanı okuttum ve artık biliniyor. Bana gösterdiğiniz ilgiden ötürü hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.  

Foto Galeri
Şampiyon Havalimanında Karşılandı Şampiyon Havalimanında Karşılandı Şampiyon Havalimanında Karşılandı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.