Abbas Gündüz’den Gazetemize Nezaket Ziyareti

Tarih : 2019-03-25 / Kategori : Genel Haber

Abbas Gündüz’den Gazetemize Nezaket Ziyareti

       15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbus Gündüz Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetelerinin sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı  makamında ziyaret etti.
 

         Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte Cumhur İttifakına destek vermek üzere Iğdır’a gelen ve günlerdir Iğdır’da toplantılar yaparak Cumhur İttifakına destek toplayan Gündüz  çalışmaların aralıksız sürdürüyor.
        Abbas Gündüz Ziyarette yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Bu ülkenin birlik ve bütünlüğü için, istikrarı için el birliği yapmamız gerekmektedir. Ben bütün akrabalarımı, dostlarımı, dernek üyelerimi ev ve ofis toplantılarına davet ediyor, onlarla samimane sohbetler ediyor, Cumhur ittifakına destek vermeleri noktasında hemfikir oluyorum.  Allah’ın izniyle Cumhur ittifakının adayı İsa Yaşar Tezel ile biz bu seçimi kazanacağız. Iğdır o zaman yatırım görecektir. Sorunlarının daha çabuk ve kolay çözümüne şahit olacaktır.  İnancımız tamdır ve son güne kadar çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” Dedi.
        Ziyarete iş insanları Caferali Taşbağ, Nesip Güner ve Ferzende Gündüz’de katıldılar. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.