İL SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Tarih : 2019-03-25 / Kategori : Genel Haber

İL SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

          31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde alınacak tedbirlerin değerlendirildiği “İl Seçim Güvenliği Toplantısı”, Vali Enver Ünlü'nün başkanlığında yapıldı.
 

          Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sağlam Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Yılmaz Doğan, Vali Yardımcısı Yunus Koç, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı ve diğer ilgililer katıldı.
          Toplantıda Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin Iğdır'da huzur, güven ortamında sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken önlemler görüşüldü.
         Vali  Enver Ünlü, seçim takvimi süresince ilgililerin görevlerini titizlikle yapmaları ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususlarında talimatlar vererek, ''31 Mart seçiminin güvenlik, huzur ve esenlik ortamı içerisinde yaşanması, yasa dışı eylem ve durumların önlenmesi, kamu güvenliğinin sağlanması, seçim iş ve işlemlerinin düzen içerisinde gerçekleşmesi, vatandaşlarımızın hür iradesinin sandığa en iyi şekilde yansıması ve demokratik olgunluk içerisinde bir seçimin gerçekleşmesine yönelik aldığımız her tedbir ve kararı en ince ayrıntısına kadar gözden geçirdik.'' dedi.
Toplantı, görüş ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.