Yeni Dünya Vakfı Cumhur İttifakı MHP Adayına Tam Destek Verdiklerini Açıkladılar

Tarih : 2019-03-29 / Kategori : Gündem

Yeni Dünya Vakfı Cumhur İttifakı MHP Adayına Tam Destek Verdiklerini Açıkladılar

        Yeni Dünya Vakfı Iğdır İl Temsilcisi Abdulcabbar Baştemur başkanlığında toplanan birçok yönetici ve üye, Cumhur İttifakı MHP adayı İsa Yaşar Tezel’e tam destek verdiklerini açıkladılar. 

          Yeni Dünya Vakfı Iğdır il temsilcisi Abdulcabbar Baştemur toplantıda yaptığı konuşmada: “Pazar günü yapılacak olan yerel seçimleri değerlendirmek üzere Yeni Dünya Vakfı yönetim kurulu, Sivil Toplum Kuruluş başkanları, Milli irade platformu ve öğrenci arkadaşlarla Cumhur ittifakı adayımız, Sayın İsa Yaşar Tezel beyi desteklemek ve durum değerlendirmesi yapmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız.  Tekrarı olamayacak olan bu seçimde ülkemizin bekasını bozmak isteyenlere fırsat vermemek adına Cumhur ittifakı adayımızı sonuna kadar destekleyeceğiz. Bu seçimlerin Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, yapılacak olan çalışmalarda başarılar dileriz.” Dedi. 
 
         Kahvaltılı toplantıya çok sayıda sivil toplum kuruluş başkanı,  yöneticisi ve öğrenciler katıldılar.  

Foto Galeri
Yeni Dünya Vakfı Cumhur İttifakı MHP Adayına Tam Destek Verdiklerini Açıkladılar Yeni Dünya Vakfı Cumhur İttifakı MHP Adayına Tam Destek Verdiklerini Açıkladılar Yeni Dünya Vakfı Cumhur İttifakı MHP Adayına Tam Destek Verdiklerini Açıkladılar Yeni Dünya Vakfı Cumhur İttifakı MHP Adayına Tam Destek Verdiklerini Açıkladılar

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.