Hazar Kolejinde, Kariyer Planlama Destek Etkinlikleri

Tarih : 2019-04-04 / Kategori : Eğitim

Hazar Kolejinde, Kariyer  Planlama Destek Etkinlikleri

Iğdır Üniversitesi Kariyer Araştırma ve Uygulama merkezi tarafından organize edilen kariyer planlama ve destek etkinlikleri kapsamında Iğdır Hazar Koleji ziyaret edildi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi’nin deneyimlerini paylaştığı etkinliğe, Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Öğr. Gör. Hakan Güngörmez, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Gürbüz’ün yanı sıra Hazar Koleji öğretmenleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
 

         Üniversitenin tanıtım filminin gösterimi ile başlayan etkinlikte söz alan Kariyer Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Hakan Güngörmez Üniversitemiz hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Kariyer Merkezi olarak her türlü kariyer rehberliği konusunda öğrencilere destek vermeye hazır olduklarını kaydeden Öğr. Gör. Güngörmez, Üniversitemizdeki bölüm ve programlar hakkında öğrencileri bilgilendirerek, kendilerini Üniversitemize davet etti.
        Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çelebi “Hedefinizi Büyük Tutun”
        Daha sonra söz alan Üniversite  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, eğitim hayatına nasıl başladığını anlatarak öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çelebi “İyi bir eğitimci, doktor, mühendis olmadan önce iyi bir insan olmaya çalışın. Siz üstünüze düşeni yapın derslerinize çok çalışın, inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız. Size tavsiyem hedefinizi büyük tutun. Hedeflerinize ulaşmak için de bulunduğunuz zamanın kıymetini bilin ve düzenli çalışın. Sorumluluk sahibi olursanız çok iyi yerlere geleceğinize inanıyorum. Sözlerimi peygamber efendimizin 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' sözleri ile bitirmek istiyorum. Üniversitemizi de tercih ederseniz kapımız sonuna kadar sizlere açıktır. Her konuda size yardımcı olmaya hazırız” dedi.  
Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Gürbüz de Ziraat fakültesinde yapılan çalışmalar ve akademik faaliyetler hakkında kapsamlı bilgiler verdi. 
Etkinlik kapsamında emeği geçenlere teşekkür eden Hazar Koleji öğrencileri ise düzenlenen etkinliğin kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini kaydetti. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.