Başkan Ballı’dan Birlik Yemeği

Tarih : 2019-04-06 / Kategori : Siyaset

Başkan Ballı’dan Birlik Yemeği

    Iğdır’a bağlı Karakoyunlu ilçesi  belediye başkanı seçilen Bayram Ballı, ilçe  halkına 3 bin kişilik yemek verdi.
             

        İlçe  düğün salonunda  ve kurulan çadırda 3  bin kişi yemek yedi. 
Vatandaşlar, ”Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her kesimden herkesi kucaklayan ve ayrım yapmayan kendini hizmete adayan bir çok projesiyle sahaya inen bir belediye başkanı seçtik. Beldemize güzel hizmetler yapacaktır. Buna inanıyoruz. Kendisini her daim başkan olarak görmek istiyoruz.”dediler. 
               MHP den Belediye başkanı seçilen Bayramali  Ballı’da, ”Bu yola çıkarken kazanacağıma inanıyordum. İnandım başardım. O da bugüne nasip oldu. Yüce yaradan bizlere daha güzel işler yapmayı nasip etsin. En büyük mutluluk ise Büyük küçük, kadın erkek demeden herkesin gönlünü kazandık. Var olsun analarımız, kadınlarımız, çocuklarımız. Var olsun yürekleriniz, var olsun destekleriniz, var olsun dualarınız! Dualarınızla  Allah’ıma çok şükür belediye başkanı seçildim. 47 Yıldır  ilk defa Milliyetçi Hareket Partisiyle kazanan Karakoyunlu oldu. Tarih yazdık, tarih yazacağız.
          Seçilirken de biz bir söz vermiştik, ilçemize en iyi hizmeti sunacağız. Sözümüzün arkasındayız. İlçe halkımızın emeklerine yüreklerine sağlık.  Karakoyunlu ilçemizi hakettiği güzel yerlere getireceğim ve sizlere layık olacağım. Bana oy veren vermeyen ayrımı gözetmeksizin her kesime eşit hizmet sunacağım. Bizde ayrım olmadı olamazda Karakoyunlu ilçesi halkı bir ailedir. Benimde görevim Karakoyunlu ilçesine eniyi hizmeti sunmaktır. Yemeğimize katılan ilçe halkına ve davetlilere çok çok  teşekkür ediyorum.”dedi. 

Foto Galeri
Başkan Ballı’dan Birlik Yemeği Başkan Ballı’dan Birlik Yemeği Başkan Ballı’dan Birlik Yemeği Başkan Ballı’dan Birlik Yemeği

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası