Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı, Mazbatasını Aldı

Tarih : 2019-04-09 / Kategori : Siyaset

Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı, Mazbatasını Aldı

         Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı, Iğdır Adliyesi'nde İlçe Seçim kurulundan Hakim Mithat Uzuntok’tan mazbatasını aldı.Hakim Mithat Uzuntok, Başkan Bayramalı Ballı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

 

           Mazbatasını alan Başkan Ballı, Karakoyunlu MHP İlçe Başkanı Hakan Şıktaş, ve İlçemizin değerli gençleriyle birlikte mazbatamızı aldık. Karakoyunlu ilçesi  için kolları sıvadık. İlçemiz için  5 yıllık dönemde  değişim ve dönüşümü başlatacakların, bir çok  projeyi halkın desteğiyle gerçekleştireceklerini söyledi.
Başkan Ballı, Projelerimizle Karakoyunlu  ilçesini bölgenin parlayan yıldızı yapacaklarını dile getirdi.
Ballı, "24 saat kapım, telefonum ve gönlüm açık olacak. Yapılacak yeni projeler ve çalışmalar  için halktan dua ve destek bekliyorum." dedi.
Karakoyunlu İlçesine Geçen başkan Ballı’ ilçe halkını selamlayarak yoğun bir kalabalıkla belediyeye geçti.
İlçe merkezinden Belediye önüne kadar her sokak başında kurbanlar kesildi.
Makama geçen Başkan Ballı, Eski Başkan’la görüşerek devir teslim töreninin tamamladı.
Eski Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya, İlçemize 5 yıl boyunca hizmet ettim .. Bu günden itibarende Bayramali Başkan ilçemize hizmet edecek makamlar geçicidir kalıcı olan hizmetlerdir. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum.”dedi.
Başkan Bayramali Ballı’ise, Değerli Başkanım Kurban Kaya’ya şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü kendisine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Kurban Kaya,  Benim büyüğümdür. Her zaman benim başkanımdır.”dedi. Başkan Bayramali Ballı, Ezalarıyla birlikte tebrikleri kabul etti.

Foto Galeri
Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı, Mazbatasını Aldı Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı, Mazbatasını Aldı Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı, Mazbatasını Aldı Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı, Mazbatasını Aldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.