Belediye başkanı makam odasının kapısını söktürdü

Tarih : 2019-04-11 / Kategori : Siyaset

Belediye başkanı makam odasının kapısını söktürdü

       Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesi belediye başkanı olan MHP Belediye Başkanı Bayramali Ballı, devir teslim töreninin hemen ardından makam odasının kapısını söktürdü.
 

         Başkan Ballı, "Daha önce Memurluk dönemimde yazı işleri müdürlüğü görevini yürüttüm. Müdürlüğüm süresince odamın kapısını yaz kış demeden halka açık bıraktım. Bu günde Belediye Başkanlığı görevini bu halk bana layık gördü.  Karakoyunlu ilçesine Belediye başkanı olarak seçildim devir teslim töreninin ardından ilk icraatım olarak  Belediye başkanına herkes ulaşmalı düsturu ile  Belediye başkanının kapısı halkına kapalı olmaz" dedim ve Makam odamın kapısını söktüm ve halka açık bir kapı oldu. Bu günden itibarende kapımız her zaman açık olacak gizlilik olmayacak ve halkımıza şeffaf bir belediyecilik örneği olacağız.”dedi. 
         Başkan Ballı ve  Belediye meclis üyeleri ilk genel değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Ballı, Toplantı sonrasında köy görünümünde olan ilçemizi güzelleştirmek için bir çok kararlar aldıklarını belirti.
         Vatandaşlar ise, Başkanımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için geldik. Makam odasının kapısının olmadığını gördük ve direk odaya girerek kendisini tebrik ettik. Örnek ve yerinde bir davranış bu halka eşit ve şeffaf bir yaklaşım sergileyen değerli başkanımızı tebrik ediyoruz.”dediler.      Haber: Ali ŞIKTAŞ

Foto Galeri
Belediye başkanı makam odasının kapısını söktürdü Belediye başkanı makam odasının kapısını söktürdü Belediye başkanı makam odasının kapısını söktürdü Belediye başkanı makam odasının kapısını söktürdü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası