TÜRKAN Mazbatasını Aldı, Göreve Başladı

Tarih : 2019-04-11 / Kategori : Siyaset

TÜRKAN Mazbatasını Aldı, Göreve Başladı

       Iğdır’ın en büyük ilçesi Tuzluca’da seçimi kazanan Ahmet Sait Sadrettin Türkan, bu gün mazbatasını alarak göreve başladı.
           

            31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Parti’sinden Tuzluca Belediye Başkanı seçilen Ahmet Sait Sadrettin Türkan kalabalık bir gurupla İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak belediye başkanlık koltuğuna oturdu.
            Adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren kazanmaya en yakın aday olarak gösterilen Türkan, sıkı çalışma sonucu rakiplerini geride bırakarak seçimi kazandı ve mazbatasını alarak göreve başladı. Başkan Türkan yaptığı açıklamada: Allah’ın izni, değerli halkımızın teveccühü ile bir seçimi geride bırakmış ve göreve başlamışızdır. Bu günden itibaren gereksiz tartışmalara ihtiyaç yoktur. Bu günden itibaren Tuzluca’mızın bekleyen sorunlarının çözümü için çalışmak vardır. Ben bana oy verenlerin değil, bütün Tuzluca’nın belediye başkanıyım. Tuzluca Iğdır’ın en gözde ilçesidir. Tuzluca’nın güzelliklerini ülkemize duyurmaya devam edecek, geliştireceğimiz projelerle Tuzluca’mızı cazibe merkezi kılacağız.  Her şey çok güzel olacak buna emin olabilirsiniz.” Dedi.
                Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan’a ve azalarına yeni görevlerinde başarılar deleriz.  

Foto Galeri
TÜRKAN Mazbatasını Aldı, Göreve Başladı TÜRKAN Mazbatasını Aldı, Göreve Başladı TÜRKAN Mazbatasını Aldı, Göreve Başladı TÜRKAN Mazbatasını Aldı, Göreve Başladı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.