IĞDIR TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERHAT KUMTEPE ' DEN 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI MESAJI

Tarih : 2019-04-17 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR TİCARET BORSASI YÖNETİM  KURULU BAŞKANI SERHAT KUMTEPE ' DEN 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI MESAJI

          "Ülkemizin tarihi mirasını, doğal zenginliklerini ve  kültürel çeşitliliğini korumak, turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç ve dış turizmi canlandırmak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihlerini Turizm Haftası olarak kutlamaktayız.
       

          Tarihte çok sayıda medeniyeti bünyesinde barındıran topraklarımız, coğrafi yapısı ile dünyanın en güzel turizm destinasyonlarından biridir. Bölgemizde çok sayıda Turistik mekân bulunmaktadır. Sahip olduğumuz tarihi dokular, kültürel miraslar yaşadığımız kent için önemli fırsatlardır.
          Ülkemizde, turizme yönelik farkındalığın artması, ulaşım, konaklama ve kültürel öğelerin üretimi gibi birçok konuda ticari hayatı  canlandıracaktır. Gerçekleşecek turizm faaliyetleri ile sağlanacak döviz akışı uluslararası pazarlarda da ticareti daha üst seviyelere ulaştıracaktır.
           Bu nedenle Turizmin gelişmesi adına, yerel ve ulusal planlamaların arttırılması amacıyla her yıl çok sayıda konferans ve aktiviteler düzenlenerek haftanın önemi vurgulanmaktadır.
Bu duyu ve düşünceler ile ülkemizin sahip olduğu zenginliklerinin korunması ve uluslararası platformlarda tanıtımının sağlanması adına büyük önem taşıyan "Turizm Haftasını" en içten dileklerimle kutlarım."dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.