MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN GÖNEN, KARAKOYUNLU HALK EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 2019-04-19 / Kategori : Eğitim

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN GÖNEN,  KARAKOYUNLU HALK EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

              İl Milli Eğitim Müdürü   Hakan Gönen Karakoyunlu İlçesinde Halk Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret etti. Karakoyunlu Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Yöresel Karabağ Kilim dokuma atölyesini gezdi kursiyerler tarafından dokunan halıları İnceledi.
     

               İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Gönen,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Cabbar Turan’dan ve Halk Eğitim Merkezi yöneticilerinden kurum hakkında bilgi aldı.
                Gönen, kurumda düzenlenen kursları yerinde denetleyip kursiyerler ile sohbet ederek hayatın her alanında kendini yetiştirmek ve becerilerini arttırmak isteyen vatandaşlarımızın kurslara büyük ilgi göstermesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizlerde bu talebi karşılayabilmek için farklı hobi ve meslek dallarında kurslar açıp gençlerimizin istihdamında işverenlere kalifiye eleman yetiştirmekteyiz.”dedi.
             İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Gönen, atölyeleri gezerek yapılan çalışmaları inceledi. Kursiyerleri dinleyerek fikirlerini aldı. Karabağ kilimlerinin dokunmasıyla kaybolmaya yüz tutmuş kültür ve el sanatlarının yaşatılmasının güzel bir çalışma olduğunu vurguladı. Yaptıkları çalışmalarından dolayı kursiyerlere ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Cabbar Turan ve Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine teşekkür ederek başarılar diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.