Gençlik ve Spor İl Müdürü Yiğit’ten Belediye Başkanlarına Ziyaret

Tarih : 2019-04-19 / Kategori : Spor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yiğit’ten Belediye Başkanlarına Ziyaret

         Gençlik ve Spor İl Müdür Şerafettin Yiğit, Aralık Ak parti Belediye Başkanı Mustafa GÜZELKAYA’yı, Karakoyunlu İlçe Belediye Başkanı Bayramali BALLI’yı ve Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 

       Gençlik ve Spor İl Müdür Şerafettin Yiğit, Karakoyunlu İlçe Müdürümüzün talebi sonucunda Karakoyunlu Belediye Başkanlığına ait salon Belediye Başkanı Bayramali Ballı ile görüşmeler yaparak salonun kurumumuz kullanımına sunulmasını talep ettik. Salonun  spor salonuna dönüştürülmesi konusunda  salon yerinde İlçe Müdürü  Salih DURSUN ve Boks il temsilcisi Ebilfez Kamış’la birlikte incelemelerde bulunduk.”dedi.
       Yiğit, İlimizde yapılan spor aktiviteleri hakkında da şu bilgileri verdi;  İlimizde ilkdefa açılan Cimnastik kursunda 4-10 yaş minik kardeşlerimizi ziyaret ettik.
Gönül Bağı Projesi kapsamında Sevda teyzenin evine konuk olan Süreyya Sülün Hanım Yurdu öğrencileri, teyzemizin bahçesini temizleyip odunlarını kırdılar, hayvanlarıyla ilgilendiler. 
Selman-ı Farisi Yurt Müdürlüğümüzde yurt müdürü,işletici,gıda mühendisi ve kurum diyetisyenlerinin katılımı ile Ramazan Ayında alınacak tedbirlerle ilgili toplantı yapıldı.
“Hasta ziyaretinde bulunan kimse ziyaretten dönünceye kadar cennet meyvaları arasındadır." Yurtlarımızda barınan öğrenci kardeşlerimiz hasta ziyaretinde bulunduk.
Muş’ta düzenlenen KYK yurtlar arası Masa Tenisi turnuvasında Bayburt’u 3-1 yenen kız takımımız yarı finale çıktı.
Ağrı’da düzenlenen KYK Yurtlar arası Basketbol Turnuvasında Iğdır 37-Kars 8.
Bingöl ilinde düzenlenen KYK yurtlar arası Futbol Takımımız grup birincisi oldu.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.