Prof-Dent Ağız ve Diş Polikliniği Hizmete Açıldı

Tarih : 2019-05-04 / Kategori : Sağlık

Prof-Dent Ağız ve Diş Polikliniği Hizmete Açıldı

          Doğubayazıt ilçesinde Avrupa standartlarında hizmet vermesi amaçlanan ProfDent Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği görkemli bir açılışla hizmete başladı.
Görkemli açılışa Doğubayazıt kaymakamı Zafer Engin, Doğubayazıt Belediye Eş Başkanları Yılmaz Acar, Cesim Çakar, Iğdır Eski Belediye başkanı Murat Yikit, Ağrı, Kars  Iğdır ve Doğubayazıttan bir çok davetlinin katılımıyla açılış gerçekleştirildi.
 

          Kars Iğdır ve Ardından Doğubayazıt olarak 3. cü şubesini açan Prof Dent Kurucuları Murad Ömergil ve Mikail Ömergil, amaçlarının ileri sterilizasyon teknikleri ile hijyenik ortamda hizmet vermek olduğunu belirterek sektörün tüm ileri teknolojisinin uygulanacağı ve Avrupa standartlarında tedevilerin yapılacağı kendi dallarında uzman kadromuzla diş hekimliğinin tüm branşlarında ( İmplant Cerrahisi, Gülüş Tasarımi, Estetik Diş Hekimliği, Zirkonyum,  Protez Tedavisi, Kanal Tedavisi, Çocuk Diş Hekimliği, Diş Eti Tedavisi, Dijital Diş Hekimliği  ve Restoratif Dolgu Tedavilerinin yapılacağını vurguladilar.
          Dis Hekimi Mikail Ömergil, Iğdır’daki Şubelerimizdeki hastalarımızın bir çoğu Doğubayazıttan gelen kardeşlerimizden oluşuyordu. Biz bu hizmeti  Doğubayazıta getirerek Doğubayazıt halkına daha hızlı ve daha konforlu tedaviler sunmak icin geldik ve hayırlısıyla hizmete açtık. Bu arzumuzu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz.
           Prof-Dent Ağız ve Diş Polikliniği olarak açılışımıza katılan tüm davetlilere teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Foto Galeri
Prof-Dent Ağız ve Diş Polikliniği Hizmete Açıldı Prof-Dent Ağız ve Diş Polikliniği Hizmete Açıldı Prof-Dent Ağız ve Diş Polikliniği Hizmete Açıldı Prof-Dent Ağız ve Diş Polikliniği Hizmete Açıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası