Serhat KUMTEPE’den Anneler Günü Mesajı

Tarih : 2019-05-13 / Kategori : Duyurular

Serhat KUMTEPE’den   Anneler Günü Mesajı

         Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE, Anneler Günü dolayısıyla gönderdiği mesajla tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
Kumtepe mesajında şu görüşlere yer verdi:
 

         Karşılık beklemeden sevmenin, merhametin, fedakârlığın en mükemmel hâlidir annelik.
         “Fedakârlık ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü annelerimiz, toplumun temelini oluşturan ailenin en önemli fertleridir. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı, güzel ahlakı, mutluluğu, hayata tutunmayı ve başarmayı öğreten, verdiği karşılıksız sevgiyle üzerimizde değeri ölçülemeyecek kadar hakkı olan annelerimize layık birer evlat olmak, hepimizin en büyük görevi olmalıdır. Onları sadece bu günde değil, yılın her günü hatırlamalı ve minnet duymalıyız.
          Bu duygu ve düşüncelerle; çocukları için fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz, baş tacımız olan ve anne olmanın en mukaddes gururunu taşıyan başta Şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah’tan rahmet diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.