‘Çocuk Olmak’ konulu sergi ilgi gördü

Tarih : 2019-05-14 / Kategori : Genel Haber

‘Çocuk Olmak’ konulu sergi ilgi gördü

         Iğdır Üniversitesi Tuzluca Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Öğretim Görevlisi Nuray Bayat Usta‘nın öncülünde ‘Çocuk Olmak’ adlı sergi düzenlendi. 
 

          Karaağaç Kampüsü Bahçesinde düzenlenen sergiye; Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Kurdele kesimiyle başlayan sergide Rektör Alma, görücüye çıkarılan eserleri tek tek inceledi. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Rektör Alma, sergilenen 17 eser hakkında öğrencilerden yorumlar aldı.
         ‘Teorik eğitim uygulama ile desteklenmeli’
          Sergi hakkında açıklamalarda bulunan Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Nuray Bayat Usta, amaçlarının öğrencilerin teori bilgilerin yanında pratik olarak ta çalışma yapabilmeleri olduğunu söyleyerek, “Bilindiği üzere akademik eğitim sürecinde teorik bilgilerin uygulamalı olarak desteklenmesi önemli bir noktadır.   Öğrencilerimle oldukça keyifli bir çalışma süreci geçirdik.  Ortaya güzel çalışmalar çıktı.” dedi.
          Sergide ayrıca konuklara ‘Kadına Şiddete Hayır’ yazılı rozet takıldı. Sergi, Rektör Alma’nın Öğretim Görevlisi Nuray Bayat Usta’ya plaket taktimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.