Rektör Alma Öğrencilerle İftarda Bir Araya Geldi

Tarih : 2019-05-15 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma Öğrencilerle  İftarda Bir Araya Geldi

       Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, iftarda öğrenci evine misafir oldu. İftarını öğrencilerle birlikte açan Rektör Alma, öğrencilerin şehrimiz ve üniversitemiz hakkındaki görüşlerini dinledi. 
 

          Rektör Alma, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Zafer Tel ile birlikte üniversitemizde okuyan öğrencilerin kaldığı evi ziyaret etti. İftarını öğrencilerle birlikte açan Rektör Alma, gençlerle uzun süre sohbet etti. 
          “Öğrenci merkezli bir üniversiteyiz”
           Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, iftar programlarına bir yenisini daha ekledi. Rektör Alma’nın bu seferki durağı üniversitemizde okuyan öğrencilerin kaldığı evler oldu. İftarı üniversitelilerle açan Alma, öğrencilerin taleplerini önemsediklerini ve fırsat buldukça ziyaretlere devam edeceklerini söyleyerek, “iftarımızı öğrencilerimle açmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu vesilesiyle öğrencilerimizle bir araya gelip muhabbet etme fırsatı bulduk.  Onların dertlerine ortak olduk. Biz öğrenci merkezli bir üniversiteyiz. Onların istekleri bizim için çok önemli.” şeklinde konuştu.
          Rektör Alma’nın kendilerini ziyaret etmelerinden ötürü çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, Iğdır Üniversitesi hakkındaki görüşlerini Rektör Alma’ya anlatma fırsatı buldular. Öğrenciler, iftar sonrasında hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.