Iğdır’da Proje Yönetimi” Semineri Düzenlendi

Tarih : 2019-05-17 / Kategori : Eğitim

Iğdır’da Proje  Yönetimi”  Semineri Düzenlendi

        Iğdır Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından “Stratejik Sürdürülebilir Proje Yönetimi” adlı seminer düzenlendi. 
         Seminere konuşmacı olarak katılan Endüstri Mühendisi Bahar Yıldırım’ın yanı sıra Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Canan Gülmez, kamu kurum amirleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
 

         ‘Dijital dönüşüme dâhil olmazsanız yok olmaya mahkûmsunuz’
           Seminerin açılış konuşmasını Endüstri Mühendisi Bahar Yıldırım yaptı. Yıldırım konuşmasında “Stratejik Sürdürülebilir Proje Yönetimi’nin amacı mevcut süreçleri sürekli iyileştirmektedir. Süreçleri iyileştirmek yaptığın mevcut işi zaman-maliyet-kalite üçgeninde daha iyi sonuçlara ulaştırmak için gereklidir. Süreci iyileştirmek ile değişim ancak mümkün olur ve bu son durağı olmayan bir mükemmellik değişim ise endüstri 4.0 için şarttır. Endüstri 4.0 demek dijital dönüşüm demektir. Dijital dönüşümde ya adım adım mesafe kat edilir ya da hızlı bir şekilde hareket edilir. Bu ise ancak inovasyon ile olur. Başarılı olmak yerine artık başarıyı sürdürebilmek önemlidir. Bunun içinde dijital dönüşümün içinde olmak mecburdur. Bu dönüşümün içinde olmayan her şey ise yok olmaya 
mahkûmdur”dedi.
          Seminer Gülmez’in konuşmacı Bahar Yıldırım’a plaket takdim etmesi ile sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.