Azerbaycan Başkonsolosundan Nazik Ziyaret

Tarih : 2019-05-19 / Kategori : Genel Haber

Azerbaycan Başkonsolosundan Nazik Ziyaret

           Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev ve yardımcısı Behbud Gadalı Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler. 

         Iğdır’ın Melekli Beldesi eski Belediye Başkanı Ali Varol’un da bulunduğu ziyarette Guliyev şöyle dedi: “Ramazan ayının manevi atmosferinde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duydum. Bu gün Haydar Aliyev fen lisesinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılmak üzere Iğdır’a geldim. 64 yıldır aralıksız olarak yayın akışını sürdüren Yeşil Iğdır gazetesi bizim için önemli bir yere sahiptir. Yeşil Iğdır’ı ve Cabbar Beyi ziyaret edip hasbihal etmek, dertleşmek, gündemi değerlendirmek fevkalade verimli olmaktadır. Azerbaycan meselelerine duyarlı bir yayın akışı izlemesi, Azerbaycan Türkiye ilişkilerinin önemsenmesi, Ermenilerin yapmış olduğu  katliamlarının dünya kamuoyuna duyurulmasında ciddi bir çaba sarf edilişi elbette ki dikkatlerden kaçmamakta ve önemsenilmektedir.  Geçtiğimiz gün Iğdır Nahcivan Gümrüğünde bir Nahcivan tankerinin terör saldırısı sonucu patlatılması üzücü bir olaydı. Can kaybının olmaması en büyük sevincimiz olmuştur. Bu eylemi yapan teröristleri kınıyorum.  Genelde Türkiye ve özelde Iğdır Kars bizim için önemlidir. Böylesi  eylemlerin bir daha vuku bulmaması en büyük dileğimizdir.” Dedi. 

       Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’da yaptığı konuşmada: “Sayın Başkonsolosum hoş geldiniz. Bizler sizi uzun yıllardır tanımakla kalmamış ailemizden biri gibi görüyor hissediyoruz. Kars ve Iğdır’da yapmış olduğunuz çalışmalar elbette ki takdirle karşılanmaktadır. Çalışmalarınızın, azminizin devamını diliyorum. Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin yayın akışları devam ettiği sürece ilkelerinden taviz vermeyeceğine emin olabilirsiniz.” Dedi. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.