ÇEM Genel Müdürü İpek’ten Rektör Alma’ya ziyaret

Tarih : 2019-05-23 / Kategori : Eğitim

ÇEM Genel Müdürü İpek’ten Rektör Alma’ya ziyaret

         Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürü Dr. Ahmet İpek ve beraberindeki heyet Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.
 

         Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Dr. Ahmet İpek,  Başmüfettiş Ali Önal, Eski Orman Genel Müdürü Abdurrahman Sağkaya, Daire Başkanı Kürşat Yıldırım, Iğdır Orman İşletme Müdürü Taner Tazegün ile birlikte Rektör Alma’yı Karaağaç Kampüsü Uygulama Otelinde ziyaret etti. Rektör Alma ile bir süre sohbet eden İpek, erozyonla mücadele konusunda yaptıkları çalışmalardan bahsetti.
        ‘Üniversite olarak çevreye duyarlıyız’
        Rektör Alma, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek, Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde Bal Ormanı ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Koleksiyon Bahçesi oluşturduklarını belirtti. Rektör Alma, “Bal Ormanı ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Koleksiyon Bahçemizden hem ürün alıyor hem de öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz için bir çalışma alanı oluşturuyoruz. Iğdır Üniversitesi olarak her konuda olduğu gibi çevre ve doğa konusunda da duyarlı olmaya çalışıyoruz. Yeşil alanların büyümesi için daha fazla çaba sarf edeceğiz. Yine Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde peyzaj çalışmalarımız bitmek üzere. Kampüs alanımızın daha da yeşil olması için ağaçlandırma çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” diye konuştu.
Ziyaret, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Dr. Ahmet İpek’in Rektör Alma’ya hediye takdim etmesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.