HAZAR KOLEJİ ANA SINIFI VELİLLERİ BÜYÜLEDİ

Tarih : 2019-05-23 / Kategori : Eğitim

HAZAR KOLEJİ ANA SINIFI VELİLLERİ BÜYÜLEDİ

                Iğdır Hazar Koleji Anaokulu öğrencileri, hem anneler günü hem de mezuniyet günü töreni düzenledi.
                Okul çok amaçlı salonunda yapılan  törene  İl Sağlık müdürü Alpaslan Erol, okul idarecileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.
           

   Mezuniyet gününde , 25  öğrenci', Kelebekler Rondu, , ,cici kızlar,Azerbaycan  halk oyunları ve çeşitli oyunlar sahnelediler.
                Anaokulu Öğretmeni Necla Aycan,Sevgi Vurgun  ve Bircan Sav’ın hazırladığı mezuniyet töreninde   Oyunlardan çok oyuncuların doğal hallerinin renk kattığı mezuniyet günü izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Sahneden ziyade evlerindeymiş gibi hareket eden minik öğrenciler birbirinden ilginç görüntülerle salondakileri kahkahaya boğdular. Fotoğraf makineleri ve kameralarıyla sahnenin önüne akın eden aileler ilginç görüntüler oluşturdu..  
                   Okul müdürü Sevil Aşkar ; Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara en güzeli sunmak, en iyiyi öğretmek ve en iyi rehber olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün bir yıl boyunca çocuklarımız büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar. Okul hayatlarının en önemli adımlarından biri olan anaokulunu başarıyla tamamladılar. Bu süreçte bizi hep destekleyen siz kıymetli velilerimize ve onları yarınlara hazırlayan elleri öpülesi öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Eğitim hayatının temelini oluşturan anasınıfları, her zaman en değerli en kıymetli olmuştur bizim için. Ana kucağından ayrılıp gelen çocukları eğitim öğretim sürecine hazırlamak her zaman en zor iştir. Anasınıfları bu yüzden eğitimin temelini oluşturmaktadır. Ancak unutulmaması gereken bir şey vardır ki çocuklarımız tek bir kurumun çabasıyla meyve vermez. Anne , baba ve öğretmen üçlü sac ayağının ortak tutumlarıyla başarıya ulaşırız.
5,5 - 6 yaş grubunu okulumuzdan uğurlamanın hüznünü, diğer yaş gruplarıyla önümüzdeki sene yeniden bir arada olmanın sevinciyle bir yılı daha geride bıraktık. Bütün bir yılın yorgunluğunu, öğrencilerimiz ve siz velilerimizle atacak olmaktan çok mutluyuz. Bu programın hazırlamasında emeği geçen anasınıfı öğretmenlerimize ve arka planla yardımını esirgemeyen tüm ilkokul bölümü öğretmenlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Kıymetli annelerimiz, cennet sizin ayaklarınızın altındadır. Dünyaya geldiğimiz andan itibaren bizi biz yapmaya çalışan anneler, iyiki varsınız. Çocuklarınızın her biri dünyayı yeniden şekillendirebilecek kapasiteye sahiptir. Bunun en basit örneği Selanik’li bir anne olan  Zübeyde Hanım’ın oğlu Mustafa bir milletin kaderini değiştirmiş ve Şu anda içinde yaşadığımız Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasını sağlamıştır. Türk tarihinde bu gibi örnekler çoktur. Mete Han , Atilla, Fatih Sultan Mehmet ve daha niceleri sizin gibi annelerden aldıkları eğitimle tarihin sayfalarına isimlerini yazdırmışlardır.  Çocuklarınıza vereceğiniz terbiye ve ahlak, içlerinde bulunan bu potansiyelin çok daha üst seviyelere çıkmasını sağlayacaktır. Ayrıca Bu vesile ile başta annem olmak üzere siz değerli annelerimizin ve anne adaylarımızın da  anneler gününü kutluyorum.
Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür eder, iyi seyirler dilerim.Emeği gecen değerli öğretmenimiz Necla Aycan’ a ,Sevgi Vurgun  ve Bircan Sav’a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz" dedi.
        Anaokulu Öğretmeni Necla Aycan, Sevgi Vurgun  ve Bircan Sav’da “Minik öğrencilerimiz bir yıl içinde öğrendikleri her şeyi burada sergileyecekler. Okula ilk verdiğiniz çocuğunuzla şimdiki arasında çok fark göreceksiniz” şeklinde konuştu.

Foto Galeri
HAZAR KOLEJİ ANA SINIFI VELİLLERİ BÜYÜLEDİ HAZAR KOLEJİ ANA SINIFI VELİLLERİ BÜYÜLEDİ HAZAR KOLEJİ ANA SINIFI VELİLLERİ BÜYÜLEDİ HAZAR KOLEJİ ANA SINIFI VELİLLERİ BÜYÜLEDİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası