GÖNEN’DEN HÜRRİYET İLKOKULUNA ZİYARET

Tarih : 2019-05-23 / Kategori : Eğitim

GÖNEN’DEN  HÜRRİYET  İLKOKULUNA ZİYARET

      Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Şube Müdürü Hüseyin Kıran ile birlikte Merkez Hürriyet İlk Okulunu Ziyaret etti.
             

 

    Okul Müdürü Yasin küçükseymen tarafından karşılanan Müdürü  Hakan Gönen, Okulun fiziki yapısını bahçede yapılan çiçek bahçesini  inceledi.
                     Okul Müdürü Yasin küçükseymen,yaptıkları bahçe hakkında şu bilgileri verdi:”  Okul bahçemizi çiçeklendirerek oluşturduğumuz yeşil alanımızın etrafına yapmak istediğimiz bahçe çitini, sıfır maliyet ile atıl durumda bulunan hurda demirlerden kaynak yaparak oluşturduk. Yapmış olduğumuz bu çalışmada kaynak ve montaj islerini Sosyal Bilgiler öğretmenimiz yaptı.  Sıfır maliyetle her okula örnek olabilecek bir bahçe ortaya çıkardık ”dedi.
                   İl Milli Eğitim Müdürü  Hakan Gönen‘de “ Güzel bir çalışma yaparak atık demirleri kullanmışsınız emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi
                  İl Milli Eğitim Müdürü   Hakan Gönen, okulu gezdikten sonra öğretmenlerle tanışma toplantısı yaptı.
                 Gönen,”Öğrenci sayılarınız  en iyi eğitimi vermeye uygun. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirelim. İlkokul eğitimin temelidir. Başarılı kabiliyetli öğrencilerimizi kabiliyetlerine göre yönlendirelim. Bilim sanat merkezimiz var. Oradan faydalansınlar.Velilerle sürekli iş birliği içinde olun ”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.