Gümrük Personelleri İftar Yaptı

Tarih : 2019-05-25 / Kategori : Genel Haber

Gümrük Personelleri İftar Yaptı

          Vali  Enver Ünlü, Dilucu Sınır Kapısı idaresinde görevli personellerle iftar programında bir araya geldi.
         İftar programına Vali Enver Ünlü’nün yanı sıra Aralık Kaymakamı Sercan Göldemir, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Kadri Karakuş, Nahçıvan Sedere Gümrük Kapısı Müdürü Nicat Mahmudov, Dilucu Gümrük Müdürü Ünsan Yıldırım, KİM Müdürü Namık Kibar ve sınır kapısında görevli emniyet mensuplarıyla kurum çalışanları katıldı.
 

         Bu mukaddes günler, gönül dünyamızda kendimizi muhakemeye çekmek için bir vesiledir.
          Kaynaşmayı, birlik ve beraberliği güçlendirmek adına kurum çalışanlarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğu ifade eden Valimiz, ''Siz değerli gümrük çalışanlarımızın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bizleri bugün bu güzel iftar sonrasında bir araya getiren Rabbimize şükürler olsun. Bu mukaddes günler, gönül dünyamızda kendimizi muhakemeye çekmek için bir vesile olduğu gibi kırgınlıkların, dostluk ve kardeşlik duygusu ile ortadan kaldırılabilmesi için büyük bir fırsattır. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin, fakir; genç, yaşlı demeden bir araya gelmek, aynı saflarda durmak, birliğimizi ve manevi huzurumuzu daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir. Temennimiz, içinde bulunduğumuz bu manevi atmosferin, hepimiz için güzelliklerin yaşanmasına vesile olmasıdır. Güçlü Türkiye'nin en önemli ticaret kapılarından biri olma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Arzumuz bölge insanının buranın nimetlerinden güzel bir şekilde faydalanmasını sağlamaktır. Şimdiden sizlerin ve değerli ailelerinizin Ramazan Bayramını da tebrik ediyor, sağlık, huzur ve afiyet diliyorum.'' dedi.
Jandarma Yol Kontrol Noktası Ziyaret Edildi
      Vali Ünlü, iftar programından sonra Aralık Jandarma Yol Kontrol Uygulama Noktası'nı ziyaret ederek askerlerimizle bir araya geldi.
      Vali Ünlü, askerlerimizle bir süre sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası