Vali Ünlü’den Ramazan Bayramı Mesajı

Tarih : 2019-06-07 / Kategori : Duyurular

Vali Ünlü’den Ramazan Bayramı Mesajı

       Değerli Hemşehrilerim, Toplumumuzdaki yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı; kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin zirveye ulaştığı bir Ramazan Ayını daha geride bırakarak, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
 

            Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Dostluk bağlarımızın güçlenmesi için büyüklerimizi, yaşlılarımızı, muhtaç, yoksul, kimsesiz ve hasta olan vatandaşlarımızı ziyaret ederek hatırlamalıyız.
           Aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri şehit ailelerini de unutmamalı, onları ziyaret ederek yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Böylelikle bayramımızı daha anlamlı kılacak ve manevi duygularımızı daha da güçlendireceğiz.
           Ayrıca Ramazan Bayramı’nın ilimizde huzur ve güven içinde idrak edilmesi adına Valiliğimizce her türlü tedbirin alındığı belirtir, vatandaşlarımızın da bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için trafik kurallarına riayet edilmesini, hız sınırının aşılmamasını ve yapılan tüm uyarıların dikkate alınmasını önemle hatırlatırım.
           Bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken Iğdırlı hemşehrilerimizin, Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar ve Bayramın Iğdır’ımıza, Ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, esenlik getirmesini dilerim.
       Enver Ünlü
            Vali

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.