HAYDAR ALİYEV HAYRANI MÜDÜR

Tarih : 2019-06-07 / Kategori : Genel Haber

HAYDAR ALİYEV HAYRANI MÜDÜR

                Iğdır Belediyesi Zabıta Müdürü Erdal Bagane , her ay Iğdır Haydar Aliyev Parkında bulunan  Haydar Aliyev anıtını kendisi boyayarak yıkıyor.
               

                 Azerbaycan Umumi lideri Haydar Aliyev ile dostluğunun 1990-93 yıllarına dayandığını söyleyen Erdal Bagane, “Bende büyük etki ve haranlık bırakan Rahmetli Haydar Aliyev o dönemler Nahçıvan da cumhurbaşkanıydı. Iğdır’a sık sık gidip gelirdi. O dönemde de  Zabıta müdürüydüm. Görüşürdük gerçek bir devlet adamıydı.Beni de çok severdi.çok değerli bir büyüğümüzdü dünyaya örnek bir liderdi.Bende her ay anıtını boyuyorum.çevre temizliğini yaptırıyorum.”dedi.
                Bagane,”O dönemler  Nahçivan  ekonomik  yönünden  çok kötü durumdaydı  belediye başkanı  Ali Ağrı beydi Onun ve Iğdır halkının desteği ile Iğdır’da 20 kamyon  tır erzak ilaç gıda malzemesi  hazırladık ve o konvoyun başında Iğdır’ı  temsilen ben Erdal Bagane  ve o günün şartlarında milliyetçi hareket  partisi il başkanı rahmetli  kardeşim arkadaşım  dava adamı Yaver
Ünsal’la birlikte Nahçivan’a  giriş yaptık Nahcivan da  kaldığım süre içerisinde  konak evin de rahmetli cumhurbaşkanım Haydar Aliyev’le birlikte  kaldım  Azerbaycan televizyonun da 45 dakika canlı yayında  konuştum bana hep Erdal balam  diye hitap ederdi nur içinde yatsın  sayın cumhurbaşkanımız  İlham beyle hiç tanışmak nasip olmadı inşallah bir gün  beni arattırır  gider rahmetli büyüyüm  sayın Haydar Aliyev’le  ilgili anılarımı  yad ederim.” Şekilde konuştu.
                Ahte vefa örneği gösteren Iğdır Belediyesi Zabıta Müdürü Erdal Bagane’nin bu örnek davranışı vatandaşlar tarafından taktirle karşılanıyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası