Biz Anadoluyuz Projesi Kapsamında Trabzon'dan Gelen Öğrenciler Ağırlandı

Tarih : 2019-06-17 / Kategori : Genel Haber

Biz Anadoluyuz Projesi Kapsamında  Trabzon'dan Gelen Öğrenciler Ağırlandı

        Kültürel ve ortak değerlerimizin paylaşılması amacıyla yürütülen Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında, Trabzon’dan gelen 48 öğrencimiz, serhat şehrimiz Iğdır’da ağırlanmaya başlandı.
 

        Öğrenciler Vali  Enver Ünlü ile birlikte Iğdır Valiliği Toplantı Salonunda bir araya geldi.
         Öğrencilerle tek tek sohbet eden Vali Ünlü, yaz tatillerini güzelce değerlendirmeleri için tavsiyelerde bulunarak, ''Siz kıymetli yavrularımızı, serhat ilimiz Iğdır'da ağırlamaktan oldukça memnuniyet duyuyoruz. Öncelikle sizlere hoşgeldiniz diyorum. Tarih, coğrafya ve kültür şehri olan Iğdır'ımızdan eminimki çok güzel anılarla ayrılıcaksınız. Tabi Biz Anadoluyuz Projesi sayesinde burayı görme imkanı buldunuz ve Iğdır'lı kardeşlerinizle gönül köprüleri kurmaya başladınız. Bu önemli proje satesinde çocuklarımız Anadolu insanını, ülkesini tanıyor. Bizim ülkemiz, doğusuyla batısıyla birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihin her döneminden izler taşıyan, her toprağı kutsal, her yeri görülmeye değer bir ülkedir. Ben bu vesile ile kardeşliğimiz kuvvetlensin, birbirimize olan sevgimiz artsın, ülkemizin güzelliklerini tüm vatandaşlarımız görsün diyor, sizlere huzur ve sağlıklı bir gelecek diliyorum.'' dedi.
Öğrencilerimiz ise Valimizin sıcak ve samimi ilgisinden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ederek Iğdır'ın mutlaka gezilip, görülmesi gereken bir yer olduğunu ve burada olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.