Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

Tarih : 2019-06-17 / Kategori : Genel Haber

Öğrenciler Altınla  Ödüllendirildi

         Iğdır Haydaraliyev Fen Lisesi  Okulu öğrencileri ve Öğretmenleri  2018- 2019 yılı eğitim öğretim yılında göstermiş oldukları başarılardan dolayı Iğdır’lı İşadamı Ahmet Temiz  ve Eşi Leyla Temiz, tarafından  geleneksel hale gelen ve 8 cisi düzenlenen karne hediyesinde öğrenciler altın ve çeşitli hediyelere layık görüldü. 
       Iğdır Haydaraliyev Fen Lisesi Okulunda Okul birincilerine,  İşadamı Ahmet Temiz, Eşi Leyla Temiz, Fen Lisesi Okul müdürü Hikmet Ulaş ve Okul yönetimi tarafından, Yılın öğretmenlerine, Okul hizmetlisine düzenlenen hediye takdim törenini gerçekleştirildi. 
       

         Karne töreninde konuşan Iğdır Haydaraliyev Fen Lisesi Okul müdürü Hikmet Ulaş, “Bir eğitim öğretimi daha geride bıraktık. Herkes karne heyecanı yaşıyor. Bizlerde sizin bu mutluluğunuza ortak olmanın sevincini yaşıyoruz.”dedi.
    Ulaş, Bu günde siz değerli öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmek üzere her yıl olduğu gibi bu yılda aramızda Öğrencilerimizi ödüle layık gördü. Bende huzurlarınızda eğitime katkı sağlayan değerli İş adamı Ahmet Temiz’e teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
          İş adamı Sahibi Ahmet Temiz,’ise, 8. incisini düzenlemiş olduğum ödül töreninde sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum.  Siz değerli öğrencilerimizin bu büyük  başarılarından dolayı öncelikle takdir ediyorum.  Bu dönemde  ödüllerimizi vermek üzere yine siz değerli Haydaraliyev Fen lisesinde başarı gösteren bir birinden değerli öğrencileri seçtik. Her dönem 1,2 ve 3 Cülerimize ödül veriyorduk bu yıl 4.cü’yede ödülümüzü verdik.  Bundan sonrada sizlerin başarınızı artırmak için bu ödülü her yıl artırarak devam edeceğiz.  Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimize hayırlı tatiller diliyorum.”şeklinde konuştu.  

Foto Galeri
Öğrenciler Altınla  Ödüllendirildi Öğrenciler Altınla  Ödüllendirildi Öğrenciler Altınla  Ödüllendirildi Öğrenciler Altınla  Ödüllendirildi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası