Iğdır Belediyesi’nin Ücretsiz Yaz Futbol Okulu Açıldı

Tarih : 2019-06-17 / Kategori : Spor

Iğdır Belediyesi’nin Ücretsiz Yaz Futbol Okulu Açıldı

Iğdır Belediyesi’nin son yıllarda düzenli olarak yaz aylarında okulların tatil olması ile birlikte başlattığı ücretsiz yaz futbol okulu, yapılan açılış programı ile başladı.
 

         Iğdır Belediyesine ait spor tesislerinde yapılan açılış programına, Belediye Eş Başkanları Yaşar Akkuş ve Eylem Çelik’in yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri ile öğrenciler ve velileri katıldı. 
        Kendisinin de spor camiasından geldiğini aktaran Eş Başkan Akkuş;” Ben öncelikle bugün buraya gelen siz değerli velilerimize çocuklarınızı spora teşvik ettiğiniz için onların bu heyecanlarına ortak olduğunuz için teşekkür etmek istiyorum. Şunu belirtmek isterim ki ben kendimde spor camiasının içinden yetişmiş birisiyim. Bu nedenle sporun insan hayatındaki önemini en iyi bilenlerdenim. Her yıl yaz aylarında başlattığımız futbol okullarımız ile çocuklarımızı tatil dönemlerinde spora teşvik etmeye çalışıyor onları kötü alışkanlıklardan korumaya çalışmaktayız. Ayrıca üç ay süren bu futbol okulumuzun sonunda yetenekli çocuklarımızı yıl boyunca eğitmeye devam ediyoruz. Spor barışın, arkadaşlığın kardeşliğin, kaynaşmanın en etkili yollarından birisidir. Ben tekrardan emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve bizleri kırmayarak buraya gelen siz değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 
          Yapılan konuşmaların ardından veliler ve öğrenciler Eş Başkanlarımız ile hatıra fotoğrafları çekinirken, Eş Başkanlarımız sahaya gelen engelli bir vatandaşa 76 Iğdır Belediye Spor’un formasını hediye etti.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası