ADEM'DEN SENE SONU KERMESİ

Tarih : 2019-06-18 / Kategori : Genel Haber

ADEM'DEN SENE SONU KERMESİ

        Vali Enver Ünlü'nün eşi Sema Ünlü, Karakoyunlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezinin (ADEM) sene sonu kermesini ziyaret etti.
 

        Kermeste stantları ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet eden Ünlü, bu tarz etkinliklerin toplumda farkındalık oluşturduğunu ifade ederek ''Geçmişte kadınlar iş hayatı, annelik veya çocuk ile sosyal hayat arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyorlardı. 
        Günümüzde ücretsiz izin, kreş, aile yardımı gibi imkanlar sağlayan Aile Destek Merkezleri gibi kurumlar ve düzenlemeler sayesinde kadınlarımız artık bütün sorumlulukları ile birlikte kabul edilip, sosyal ve ekonomik hayatın içinde yer alıyorlar. 
          Katıldığımız kermeste de kadınlarımızın el emeği göz nuru olan ürünlerini inceledik, onlar düzenli olarak gerçekleştirilen kermesler ve faaliyetlerle aile bütçelerine katkıda bulunmaya devam edecekler. Dolayısıyla kadınlarımızın huzuru ve öz güveni artacak ve daha mutlu kadın, daha iyi yetişmiş çocukları ve daha sağlam bir aileyi beraberinde getirecektir. Buda daha sağlıklı toplumları oluşturacaktır. Ben kadınlarımızı emeklerinden ve azimlerinden dolayı tebrik ediyorum ve tüm kadınlarımızı üretime davet ediyorum, bu noktada zaten devletimizin her türlü kolaylığı sağlıyor.'' şeklinde konuştu.
        Kermese Vali Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürü Adem SAFA, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Veli Çalar, Vatandaşlar katıldı. Kermes büyük beğeni topladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası