Rektör Alma’dan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih : 2019-06-20 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma’dan Van Yüzüncü Yıl  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Hamdullah Şevli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

        Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hamdullah Şevli'yi makamında ziyaret etti.
 

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 17 Nisan 2019'daki kararnameyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hamdullah Şevli'ye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
           ‘Iğdır Üniversitesi ile işbirliğine hazırız’
           Nezaket ziyaretinin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirten Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Rektör Alma’yı makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Iğdır Üniversitesinin başarılarını duyduklarını belirten Rektör Şevli, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ile Iğdır Üniversitesi arasında işbirliği için hazır olduklarını söyledi. Rektör Şevli konuşmasının devamında; “ Kısa sürede çok işler başaran bir üniversite ile çalışmak bizim için memnuniyet verici olacak. Iğdır Üniversitesinde yapılan işler, gösterilen başarılar herkesçe bilinmektedir. Bu başarıda Rektör Alma’nın gayretini görmezden gelemeyiz. Biz Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) olarak Iğdır Üniversitesi ile her türlü ortak iş birliği ve ortak projeler için hazırız.” dedi.
        ‘Bizler birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz’
         Rektör Alma ise, misafirperverliklerinden dolayı Rektör Şevli’ye teşekkürlerini sunarak, Doğu üniversitelerinin gelişimini sağlamak, eğitimde kalite seviyesini arttırmak, öğrenci potansiyelini arttırmak için ortak çalışmalarda yer almak istediğini belirterek; “ Iğdır Üniversitesi olarak üniversitelerarası işbirliği için her daim hazırız. Bizler birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz. Iğdır Üniversitesi artan akademisyen ve öğrenci sayısı ile bölge için artı bir değer olmaya devam ediyor. Bizler tüketen değil üreten bir üniversite olma yolunda hızlı adımlar ile ilerliyoruz.” dedi.
Ziyaret iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.