MİLLETVEKİLİ ŞAMİL AYRIM İSTANBULDA BİNALİ YILDIRIM İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Tarih : 2019-06-20 / Kategori : Siyaset

MİLLETVEKİLİ ŞAMİL AYRIM İSTANBULDA  BİNALİ YILDIRIM İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

                    Ak Parti İstanbul milletvekili hemşerimiz Şamil Ayrım, 23 Haziran’da yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri  için Binali Yıldırım’ın kazanması için gece gündüz çalışıyor.
         

                  Iğdır ve Kars seçmeninin yaşadığı semtleri mahalleri gezerek İstanbul Büyük Şehir Belediye başkan adayı inali Yıldırım için oy istiyor.
                 Milletvekili Şamil Ayrım ,yaptığı konuşmalarda ”İstanbul  önemli bir şehir bu şehride tecrübesi olan her konuda kendini ispatlamış birinin belediye başkanı olması lazım. Binali Yıldırım yakınen tanıdığım çok değerli bir insandır. Yaptığı hizmetler ortadadır ve yapacaklarının delilidir. Bunun için sandığa giderek oyunuzu mutlaka Binali Yıldırım’dan yana kullanınız. Size en güzel hizmeti Binali Yıldırım bey verecektir. Kefilide benim. Biliyorsunuz ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. İç ve dış düşmanlarımız boş durmuyor. Bunun için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.”dedi.
                Ayrım, Iğdırlı ve Karslılar olarak üzerimize düşen görevi yapalım. Sandığa gidelim .Mevcut hizmetlerin devamı için oyumuzu Ak Parti adayı Binali Yıldırım beyden  yana kullanalım. Özellikle 31 Mart seçimlerinde yaşanan karışıklık  hileler herkesçe biliniyor. Bir takım karanlık odakların müdahale girişimlerini gördük. Bu karanlık güçleri sevindirmiyelim." şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.