Başkan Akkuş, Gece Denetiminde

Tarih : 2019-06-22 / Kategori : Gündem

Başkan Akkuş, Gece Denetiminde

         Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş geceleri vardiya yapan personeliyle birlikte geç saatlere kadar şehrin temizlik ve diğer işlerini yerinde takip ediyor, çoğu zaman işçilere yardım ediyor.  

         Yağmurlarla birlikte yaz sıcaklarının meydana getirdiği sivrisinek ve böceklerin artması sebebiyle Iğdır Belediyesi ilaçlama ekibi şehrin tamamında hem sivrisinek ile mücadele için ilaçlama yaparken, hem de ağaçları ilaçlayarak böceklerin çoğalmasını önlemeye çalışıyor. 

          Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ben yapım gereği sabahtan akşama koltukta oturan bir belediye başkanı olmak istemem, doğrusu buna alışamam da. Sabah erkenden kalkıp işçilerin çalıştığı alanda olmak, geceleri geç saatlere kadar temizlik, ilaçlama, zabıta hizmetleri, su, kanalizasyon hizmetleri gibi çalışmaların yanında bulunmak hem çalışanlarımızı motive etmekte, hem de işler daha hızlı yol almaktadır. Serhat şehrimiz Iğdır’da yaşayan her bir halkımızın daha huzurlu, daha güzel bir şehir inşa etmek için elimizden ne geliyorsa seve seve yapacak, asla da usanmayacağız. Şehrimizi temiz tutmak öncelikle belediyemizin görevidir. Ancak bu şehirde yaşayan bireyler olarak bizlerde kapımızın önünü temiz tutarsak, şehrimiz daha güzel olacaktır. Biz belediye olarak kanun ve yasaların emrettiği ölçülerde halkımızın sorunlarını giderip, rahatlatmakla görevliyiz. Esnafımız, şehrimizin sakinleri de bizlere destek olurlarsa Iğdır çok daha güzel olur. Buna herkes emin olsun ki, görev süremiz boyunca gece gündüz demeden halkımızın hizmetinde olacağız. Herkesle uyum içinde çalışacağız. Kardeşlik bağlarını daha da pekiştireceğiz.” Dedi. 

 

Foto Galeri
Başkan Akkuş, Gece Denetiminde Başkan Akkuş, Gece Denetiminde

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.