Çalışan Çocuktan Oynayan Çocuğa!

Tarih : 2019-06-27 / Kategori : Spor

Çalışan Çocuktan Oynayan Çocuğa!

        Vali  Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü Hanımefendi'nin himayelerinde çocuk işçiliği ile mücadele kapsamında ''Sokaktan Okula'' sloganıyla yürütülen proje sayesinde ilimizde okullarına kazandırılan çocuklarımız, halı sahada polis abileriyle maç yaptı.
 

          Vali Ünlü, çocuklarımızın polis abileriyle olan karşılaşmasını çeşitli tezahüratlar eşliğinde izleyerek maç sonunda da evlatlarımıza çeşitli armağanlar verdi.
         Çocuklarımızı böyle mutlu gördükçe kendisinin daha çok mutlu olduğunu ifade eden Valimiz, ''Hep birlikte el ele vererek evlatlarımızı sağlık ve güven içerisinde büyüteceğiz. Onlar oyun oynayacak, ders çalışacak, çiçekleri koklayacak ve mutlu olacaklar ama çalışmayacaklar. Çocuk işçiliğiyle mücadele kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce gerekli çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz. Yarınımızı inşa edecek olan çocuklarımıza bugünden her fırsatı sunmak boynumuzun borcu. Bugün onları mutlu gördükçe ben daha çok kendimi mutlu hissettim.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.
          Vali Ünlü, burada İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adem Safa da eşlik etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası