Memur-Sen’de seçim Heycanı

Tarih : 2019-07-05 / Kategori : Eğitim

Memur-Sen’de seçim Heycanı

       Memur-Sen Iğdır il temsilciliği için 03.07.2019 Çarşamba günü 51 delege ile Memur-Sen il binasında sandığa gidildi. Memur-Sen’e bağlı hizmet kollarının ortak adayı, Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şube Başkanı Erkan ÇİĞDEM oldu. Tek adayın olduğu seçimde Memur-Sen Iğdır İl Temsilcisi olarak seçilen Erkan ÇİĞDEM, öncelikle bizlere bu görevi tevdi eden sendika başkanlarıma, delegasyona şükranlarımı sunarım. 11 Hizmet Kolumuzun tamamına yakını, şahsımı onurlandırarak aday göstermeleri ve sonsuz desteklerini sunmaları, üzerimizdeki sorumluluğu bir kat daha arttırmıştır. Bizler özelde farklı hizmet alanlarında kamu görevlilerinin sorunlarının giderilmesi için mücadele etsekte, genel anlamda MEMUR-SEN çatısı altında faaliyet göstermekteyiz. 15 Mayıs 2019 resmî mutabakatlara göre 4.086 üye ile MEMUR-SEN İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşudur. 
 

        İlimizde faaliyet gösteren hemen hemen tüm hizmet kollarında yetkili sendika olarak Kamu Çalışanları adına çözümün adresi olmaya devam edeceğiz. 
         Bugün sahada Eğitim-Bir-Sen neyse; Sağlık-Sen’de, Diyanet-Sen’de, Büro Memur-Sen’de diğer hizmet kollarımızda o dur. Memur-Sen olarak kurumlarımızın her türlü faaliyetlerinde destek olacağımızı, Iğdırımızın gelişmesi, projelerle anılması için tüm teşkilatımız ile çalışacağımızı,  ilimizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza çalışmalarında destek olacağımızı,  gerekirse 4.086 teşkilat üyemiz ile STK’larımıza lokomotif olacağımızında sözünü veriyoruz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.