Aralık İlçesi Güzelleşiyor

Tarih : 2019-07-07 / Kategori : Gündem

Aralık İlçesi Güzelleşiyor

       31 Mart seçimlerinde büyük bir oy farkı ile Aralık Belediye Başkanı seçilen Mustafa Küzelkaya,  Aralık’ın çehresini değiştirmeye başladı. 

       Bir süredir su, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiği Aralık ilçesinde üst yapı çalışmaları nihayet başlanıldı.  

      Belediye Başkanı Mustafa Küzelkaya yaptığı açıklamada: “İlçemiz uzun zamandır hizmet almamış ve bakıma muhtaç bırakılmıştır. Ülkemizin ve Iğdır ilimizin en güzde ilçesi olan, üç ülkeye sınırı bulunan  Aralık ilçesi bu güne kadar hak ettiği yatırımı maalesef ki alamamıştır. İlçe halkının teveccühü ile 31 Mart tarihinde Ak Parti’den belediye başkanı seçilmem, Aralık ilçemiz için bir dönüm noktası olmuştur. Gece gündüz demeden çalışacak, Ak Part’imizin destekleri ile ilçemizin parlayan bir yıldız olduğunu kanıtlayacağız.  Komşu ülkeler Nahcivan ve İran’dan ilçemize gelen misafirlere karşı güzel, şirin bir ilçe yaratmamız elzemdir. Bunun için öncelikle ilçe halkımızın desteği, sonra da hükümetimizin desteği şarttır. Ben çalışmaktan yorulmam. Gece gündüz çalışacağıma emin olabilirsiniz.  Aralık’ın bir özelliği daha vardır. İlimizde Ak Parti’den tek kazanan belediye Aralık ilçesidir.  Aralık ilçesi halkı omuzlarımıza ağır bir yük yüklemişlerdir.  Allah’ın izni ile bu yükü seve seve taşıyacak, ilçeme, halkıma, Iğdır’ıma, ülkeme hizmet edeceğim.” Dedi. 

      Yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandıran Başkan Güzelkaya: “Bu proje tamamlandıktan sonra ilçemizin ara sokakları da parke ve asfalt yapılacaktır.  Caddelerimiz ışıklandırılacak, çiçeklendirilecek ve çehresi değiştirilecektir.” Şeklinde konuştu. 

 

Foto Galeri
Aralık İlçesi Güzelleşiyor Aralık İlçesi Güzelleşiyor Aralık İlçesi Güzelleşiyor

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası