Efsane Futbolcular Iğdır’da Buluştu

Tarih : 2019-07-09 / Kategori : Spor

Efsane Futbolcular Iğdır’da Buluştu

       Iğdır Amatör Kulüpleri Federasyonu Başkanı Filit Yıldırım’ın organize ettiği ve Kars, Iğdır, Ağrı ve Ardahan illerinden katılan efsane futbolcuların buluştuğu  turnuvaya  büyük ilgi gösterildi.

       Kars, Iğdır, Ardahan ve Ağrı serhat illerinde profesyonel top oynayan ve yaştan dolayı futbolu bırakmış olan efsane isimler, geçtiğimiz hafta sonu Iğdır’da buluşarak şöhretler turnuvası yaptılar.

      Iğdır semt sahasında oynanan ilk karşılaşmada Iğdır ekibi ile Ardahan ekibi mücadele etti. Müsabaka 7-2 Iğdır ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.

      İkinci müsabakada ise Kars ekibi, Ağrı ekibini 2-0 lık skorla eledi.

      Kars ve Iğdır ekipleri arasında oynanan final karşılaşması ise nefes kesti. İlk yarısı 3-0 Iğdır'ın üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında, Kars ekibi attığı gollerle eşitliği sağladı. Normal süresi 3-3 berabere biten maçta penaltı atışlarında gülen taraf Kars ekibi oldu.

       İkinci olan Iğdır ekibinin kupasını Ardahan Askf Başkanı Özgür Hamza Küçük takdim ederken, birinci olan Kars ekibinin kupasını ise Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ takdim etti.

       Müsabakalara ev sahipliği yapan Iğdır Askf Başkanı Filit Yıldırım " Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde bizlerden katkı ve desteklerini esirgemeyen Iğdır Belediye Eş Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız Serhad illerini bir araya getirerek onların kaynaşmalarını sağlamaktı. Bunu başardığımıza inanıyoruz " dedi

       Turnuvanın bir buluşma ve kaynaşma organizasyonu olduğunu söyleyen Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise " Güzel bir organizasyon oldu. İlk maçta Ağrı, ikinci maçta Iğdır ekibini yenen Kars takımı şampiyon oldu. Amacımız sporu her yaştaki insana yaptırabilmekti. Bunu da Serhad illerini bir araya getirerek yaptık. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " dedi.

Foto Galeri
Efsane Futbolcular Iğdır’da Buluştu Efsane Futbolcular Iğdır’da Buluştu Efsane Futbolcular Iğdır’da Buluştu

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası