DHMİ IĞDIR BÜLENT AYDIN HAVALİMANININ 7. YILI KUTLANDI

Tarih : 2019-07-13 / Kategori : Gündem

DHMİ IĞDIR BÜLENT AYDIN HAVALİMANININ 7. YILI KUTLANDI

        Iğdır’ın en önemli yatırımları arasında olan ve Iğdır’ın kaderini değiştiren Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı’nın 7. Kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı. 

       15 Temmuz hain darbe girişiminin ilk şehidi Bülent Aydın’ın isminin verildiği Iğdır Havalimanının 7. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Liman Müdürü Fikret Bağca, şehidin ailesini personeli ile birlikte ziyaret etti.  

        15 Temmuz’un ilk şehidi Bülent Aydın’ın adını taşıyan DHMİ Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanının 7’nci kuruluş yıl dönümü Havalimanı terminal binasında başta Havalimanı Müdürü Fikret Bağca olmak üzere havalimanı çalışanları ve havalimanı bünyesinde hizmet veren diğer kurum personellerinin katıldığı bir programla kutlandı.

        Program Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu yapılmasının ardından istiklal marşımızın okunması ile başladı. Daha sonra Havalimanı Müdürü Fikret Bağca’nın günün anlam ve önemini bildiren açılış konuşması ve Iğdır Havalimanına ismi verilen, hain darbe girişiminin ilk şehidi Piyade Başçavuş Bülent Aydın’ın hayatına ilişkin konuşmaları ile son buldu. 

      7. kuruluş yıl dönümünü idrak eden Iğdır Şehit Bülent Havalimanı, kurulduğu günden itibaren başarılı yönetici Fikret Bağca’nın azimli gayretleri sonucu son derece güzel, bakımlı ve güler yüzlü hizmet vermektedir.  
15 Temmuz hain darbe arifesinde başta Iğdır’lı Şehitlerimiz Bülent Aydın, Bülent Yurtseven ile birlikte tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. 

 

Foto Galeri
DHMİ IĞDIR BÜLENT AYDIN HAVALİMANININ 7. YILI KUTLANDI DHMİ IĞDIR BÜLENT AYDIN HAVALİMANININ 7. YILI KUTLANDI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.