Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Șerif Programları Düzenlendi

Tarih : 2019-07-17 / Kategori : Genel Haber

Hatm-i Şerif ve Mevlid-i  Șerif Programları Düzenlendi

         Vali  Enver Ünlü, İl Müftüsü Mustafa Tekin ve Iğdır Elh-i Beyt Alimleri Derneği Başkanı Veli Beder ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik  Günü etkinlikleri kapsamında Ulu Camii'nde ve Hacı Hacer Camii'nde düzenlenen Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Șerif programlarına katılarak Aziz Şehitlerimiz için dua etti.
 

        Daha sonra konuşn Vali Enver  Ünlü, Anayasal düzeni yıkmak, temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmak amacıyla FETÖ/PDY Terör Örgütünün tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi düzenlenen hain darbe teşebbüsü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine canlarını hiçe sayarak sokaklara ve caddelere akın eden Aziz Milletimizin kararlı duruşu ve demokrasiye sahip çıkma iradesi sayesinde bertaraf edilmiştir.
       Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden Milletimizin verdiği bu sınav ve günlerce tuttuğu demokrasi nöbetleri bütün dünya tarafından gıpta ile izlenmiştir.
         Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve Asil Milletimizin dua ve destekleriyle; ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası