Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesi Türkiye 1.si Oldu.

Tarih : 2019-07-22 / Kategori : Genel Haber

Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şubesi Türkiye 1.si Oldu.

        Eğitim-Bir-Sen Iğdır şubesi Iğdır’da yetkili sendika olarak yetkisini 2100 üye ile perçinledikten sonra. Türkiye genelinde de çalışan personel sayısına oranla en çok üyesi olan İl olarak Türkiye 1.si oldu. 
 

          Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Erkan Çiğdem, Bizleri bu kutlu yolda destekleyerek Iğdır’ın en büyük emek hareketi olmamıza vesile olan; geçmişten bugüne kadar emek veren şube başkanlarımıza, İl-ilçe Yönetim Kurullarımıza, iş yeri temsilcilerimize ve bu teşkilatın cansuyu olan üyelerimizin her birine 2100’er defa teşekkür ederim. 
           Eğitim çalışanlarımızın ve delegasyonumuzun 2. Olağn genel kurulumuzda bizlere gösterdiği teveccühe layık olmak adına gitmediğimiz okul, sorunuyla ilgilenmediğimiz öğretmenimiz kalmadı. Bundan sonraki süreçte de Türkiye’nin ve ilimizin en büyük emek hareketi olarak sendikacılıkta yeni tarihler yazmaya, üyelerimizin ve tüm eğitim çalışanlarımızın çözüm adresi olmaya devam edeceğiz. “dedi.
           Çiğdem, Sorunlara bahane değil çözüm önerisi sunan bir teşkilat olarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Eğitim-Bir-Sen’deki başarımızı diğer hizmet kollarımıza da yansıtarak Memur-Sen ailesi olarak ta 4.100 üyemizi 5.000’lere taşıma gayretiyle, gece gündüz demeden sendika olarak alanlarda olacağız. Bu süreçte çalışmalarımızı basın olarak yakından takip eden basın mensuplarımızın da bu süreçteki payı yadsınamaz. Tarafsız ve özgür basın mensuplarımıza, ilimizdeki kamu çalışanlarımızın sorunlarını dile getirmemizdeki duruşlarından ve desteklerinden dolayı ulusal ve yerel basımımıza yönetim kurulum adına teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.